Haftaiçi Menüsü
Haftaiçi ne pişireceğim diye düşünmek istemiyorsanız, Haftaiçi Menüsü tam size göre.
İşte 5 günlük Haftaiçi menüsü içeriği:
İpucu: Raf ömrünü koruyabilmek için son iki gün yedirmek istediğiniz kavanoz ürünleri buzlukta muhafaza edebilirsiniz.
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (pazı, soğan, maydanoz), organik kırmızı mercimek, organik zeytinyağı
Nohut Yemeği
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik (nohut, havuç, soğan), kuzu kıyma, ilikli kemik suyu
Etli Fasülye Yemeği
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (taze fasülye, patates, havuç, soğan), kuzu kıyma, organik zeytinyağı
Siyez Bulgurlu Sebze Yemeği
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (yeşil biber, kabak, dereotu, sarımsak), organik siyez bulguru, ilikli kemik suyu
Alerjenler : Gluten içerir
Kabak Yemeği
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik sebzeler (patates, havuç, kabak), organik zeytinyağı
Mürdüm Eriği Püresi
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtınız.
İçindekiler : Organik (mürdüm eriği, elma ve muz), organik yulaf
Alerjenler : Gluten içerir
Tarçınlı Elma
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik elma, tarçın
Muz-Yulaf Püresi
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Organik muz ve elma, organik yulaf
Alerjenler : Yulaf
Kayısı-Elma Püresi
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtabilirsiniz.
İçindekiler : Kuru kayısı, elma ve ceviz
Alerjenler : Ceviz
Armut-Elma Püresi
Saklama koşulları : +4 derecede muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 4 gün içinde tüketiniz. Derin dondurucuda (-20 derece) 1 ay muhafaza edebilirsiniz.
Hazırlama önerisi : : Sıcak suda bainmari yöntemiyle ısıtınız.
İçindekiler : Organik armut, organik elma ve irmik
Alerjenler : Gluten içerir.
Pötibebe
Saklama Koşulları : Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 2 hafta içinde tüketiniz.
Hazırlama süresi : Tüketime hazırdır.
İçindekiler: Organik (tam buğday unu, pirinç unu, yulaf unu, irmik), tereyağı, organik zeytinyağı, organik elma suyu konsantresi
Alerjenler: Buğday,yulaf,tereyağı
Tarçınlı – Zencefilli Kurabiye
Saklama Koşulları : Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 2 hafta içinde tüketiniz.
Hazırlama süresi : Tüketime hazırdır.