İçindekiler: Patates kurusu, havuç kurusu, soğan kurusu, balkabağı kurusu, dereotu kurusu; Alerjenler: Kereviz ve gluten işlenen hatta üretilmiştir; Kullanım önerisi : 2 yemek kaşığı çorba harcımızı 2 tatlı kaşığı tereyağı ya da sade yağ ya da zeytinyağı ile kavurup, üzerine 1,5 su bardağı (yaklaşık 300g) oda sıcaklığında su ekleyerek kaynatıyoruz; Kaynadıktan sonra kısık ateşe alıp 20; 25 dakika pişiriyoruz; İsteğinize göre daha katı ya da daha sulu yapabilirsiniz; Dilerseniz pürüzsüz kıvam için blender ya da süzgeç kullanabilirsiniz; Tercihinize göre baharat ekleyebilirsiniz; Çölyak hastaları ilgili sağlık danışanına danışarak tüketmesi önerilmektedir Net : 125g ( yaklaşık 5 porsiyon); Menşe : Türkiye; Raf ömrü 6 aydır; Son tüketim tarihi ambalaj üzerinde yer almaktadır; Kuru ve serin yerde güneşe maruz bırakmadan, tercihen buzdolabında muhafaza ediniz; Bambala'nın 19 Mayıs Mh Sümer Sokak M1 B blok 3DC Kadıköy/istanbul işletmesinde paketlenmiştir; İşletme Kayıt no: TR; 34; 191521;İlg Devamını Göster